Ιατρείο

Βιογραφικό

Γεννηθείς στο Αγρίνιο,εισήλθα στην Στρατιωτική Ιατρική (Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων) του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης το 1991. Αποφοίτησα με τον βαθμό του Σημαιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού το Σεπτέμβριο του 1997.

Ακολούθησε εκπαίδευση ενός έτους σε θέματα ναυτικής και υπερβαρικής ιατρικής καθώς και στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Τον Οκτώβριο του 1998 ανέλαβα καθήκοντα αξιωματικού ιατρού στο αντιτορπιλικό «Φορμίων» έως τον Ιανουάριο του 2000, και εν συνεχεία στη Διοίκηση Υποβρυχίων μέχρι τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.


Εκπαίδευση ειδικότητας:
Από τον Οκτώβριο του 2000 έως και τον Ιανουάριο του2003 υπηρέτησα στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης όπου και ξεκίνησα την εκπαίδευση της ειδικότητας σε θέματα γενικής Παθολογίας και Καρδιολογίας. Ανέλαβα ειδικευόμενος Καρδιολογίας στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών για 2 έτη
έως τον Μάρτιο του 2005 και εν συνεχεία στην Β’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική στο «Αττικό» Νοσοκομείο Αθηνών, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Δημήτριου Κρεμαστινού έως τον Μάρτιο του 2008.


Έλαβα τον τίτλο της ειδικότητας Καρδιολογίας μετά από εξετάσεις τον Ιούνιο του 2008.


Μετεκπαίδευση στο εξωτερικό:
Από τον Οκτώβριο του 2009 έως και το Σεπτέμβριο του 2011 ακολούθησε διετής μετεκπαίδευση στο Λονδίνο (Clinical Fellowship) στις νέες υπερηχογραφικές τεχνικές (3D echo, 2D strain, διοισοφάγειο 3D echo) και τη δυναμική υπερηχογραφία (stress contrast echo) στο Hammersmith Hospital, Imperial College Healthcare NHS Trust, καθώς και στη διάγνωση και διαχείριση των συγγενών καρδιοπαθειών ενηλίκων στο Department of Adults with Congenital Heart Disease του Royal Brompton Hospital.


Από τον Ιανουάριο του 2011 κατέχω -κατόπινεξετάσεων-  Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Ηχωκαρδιογραφίας της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ηχωκαρδιογραφίας (Accreditation of  Adults Transthoracic Echocardiography -European Association of Echocardiography).


Έχω τον βαθμό του Πλωτάρχη (ΥΙ) του Πολεμικού Ναυτικού, είμαι επιμελητής στην Καρδιολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στην Ραφήνα. 
 

Είμαι παντρεμένος και έχω τρία παιδιά.